Abonnementen

Kies voor slimmer werken

Als bedrijf is het een continu proces om de veranderingen in uw markt bij te houden. Door het toepassen van normen kunt u aantonen dat uw product of dienst aan de afspraken voldoet wat betreft kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Werk slimmer en houd met gemak uw assortiment van nationale & internationale normen altijd actueel met NEN Connect!

 • Kies eenKant-en-klaar pakket

  Meerdere standaardpakketten voor specifieke vakgebieden. Voor u samengesteld door onze experts.

 • CollectieZelf samenstellen

  U bepaalt precies welke normen er wanneer in uw collectie zitten. Heel flexibel en makkelijk aan te passen.

 • Altijd toegang totVrij assortiment

  U heeft altijd volledige toegang tot de vrij beschikbare normen in NEN Connect, met of zonder een abonnement.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt een abonnement?

  De gratis registratie tot NEN Connect is onbeperkt geldig. Verder is een abonnement op maatwerk geldig voor een periode van 3 jaar. Met uitzondering van sommige normen uit het Plusassortiment. Een abonnement op standaardpakketten is 1 jaar geldig.

 • Het aantal gebruikers in een abonnement

  De gratis registratie is speciaal voor 1 persoon. Voor zowel Maatwerk als Standaard is het aantal gebruikers geheel afhankelijk van wat er met NEN afgesproken wordt.

 • Volledig inzicht in het gebruik

  Dankzij de (automatische) rapporten voor recente wijzigingen, het aantal downloads, het aantal downloads per gebruiker, de normaanvragen en het aantal log-ins per gebruiker heeft u volledig inzicht in het gebruik. Deze rapporten zijn beschikbaar voor Maatwerk en Standaard. U kunt ervoor kiezen om ze automatisch elke week, maand of kwartaal via e-mail te ontvangen.

 • Alles op een plek samen met uw bedrijfsdocumenten

  U kunt met NEN Connect ook uw eigen documenten, van uw bedrijf, aanbieden aan al uw collega's. Dit kan het document zelf zijn of een link naar uw eigen locatie. Zodoende hebben u en uw collega's alle informatie op één locatie. Lees hier meer.

 • Altijd uw normen bij de hand met de NEN Connect app

  De NEN Connect app (iOS en Android) is gratis en beschikbaar voor elke gebruiker met een persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Meer informatie

 • Wat is het verschil tussen Maatwerk en Standaard?

  Het verschil tussen Maatwerk en Standaard zit niet in de functionaliteit, maar de selectie van normen die u tot uw beschikking heeft. Met Maatwerk kunt u kiezen uit ons volledig assortiment. U kunt zelf specifieke normen toevoegen, verwijderen of inwisselen. Met Standaard bent u beperkt tot een specifiek aantal normen uit het pakket. U kunt hier geen normen aan toevoegen of verwijderen.

 • Combineer een abonnement op Maatwerk en Standaard.

  U kunt makkelijk meerdere abonnementen met elkaar combineren. Neem contact met ons op voor vrijblijvend, meer informatie.

 • 1 persoon kan alle abonnementen beheren

  NEN Connect is zo gemaakt dat 1 persoon alle abonnementen met gemak kan beheren. Ongeacht het aantal gebruikers, normen of locaties (ook internationaal).

 • Welke typen collecties zijn er?

  Een abonnement geeft toegang tot normen. Deze worden verzameld in collecties.

  In NEN Connect zijn er een aantal verschillende soorten collecties:
  - Subcollecties
  - Downloadcollecties
  - Attenderingscollecties
  - Bedrijfsdocumenten

5 redenen waarom klanten voor NEN Connect kiezen

Een selectie van onze klanten