Webinar NEN Connect Modules

Vanaf uw werkplek of op een andere locatie alles te weten komen over NEN Connect Modules? Dat kan!

We organiseren we een tweetal webinars speciaal voor beheerders en gebruikers om nog slimmer te leren werken met NEN Connect door gebruik te maken van onze nieuwe Modules.

In 45/60 minuten bent u volledig up-to-date en weet u het maximale te halen uit uw account. Gedurende elk webinar is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen.

Eerstvolgend webinar

NEN Connect Modules

Bekijk de demonstratie

Wegens een technisch mankement konden wij de opname van het originele webinar van 15 januari 2021 niet gebruiken.

Veelgestelde vragen

 • is er ook een link van wetten.nl naar nen connect?

  Ja, bezoekers van wetten.nl vinden een link naar NEN Connect. Eenmaal op NEN Connect kunnen zij zich (gratis) aanmelden en minimaal de metadata van de norm bekijken.

 • Wat is een ongedateerde verwijzing?

  In een wet wordt soms alleen verwezen naar een norm in het algemeen. Bijvoorbeeld NEN 1010. Dit is een ongedateerde verwijzing. Als er verwezen wordt naar een gedateerde norm dan gaat het om een specifieke versie. Bijvoorbeeld NEN 1010: 2015.

 • Zijn voor alle nieuw uitgebrachte normen (in de toekomst) altijd een Redline versie beschikbaar?

  Om een Redline te kunnen aanbieden is er een HTML (XML) versie van de voorgaande versie en de huidige versie van de norm norm én als de norm niet inhoudelijk compleet aangepast is. In het algemeen geldt dit voor alle actuele normen uit het Kernassortiment en een groot deel van de voorgangers, maar wij kunnen het niet voor elke norm garanderen.

 • Hoe betrouwbaar is de Requirements module?

  Het is een hulpmiddel om de eisen te identificeren, maar het is nog wel altijd nodig om zelf goed te kijken naar de resultaten. Door de manier waarom normen geschreven zijn is het niet altijd mogelijk om alle eisen automatisch te herkennen. Dit is nog een eerste versie van de module en later als we ook de feedback van de gebruikers kunnen verwerken, worden de resultaten beter en beter.

 • Is de Custom Standard altijd persoonlijk?

  Op dit moment wel, maar we willen het dit jaar nog wel mogelijk maken om ze te delen met andere gebruikers binnen uw organisatie.

 • Wat gebeurt er met requirements inde Custom standard als de norm vervalt?

  In de Custom standard wordt altijd de huidige status van de norm getoond. Als deze ingetrokken wordt, verandert de status bij de tekst.

 • Wat gebeurt er met requirements in de Custom standard als de norm wijzigt?

  Nee. De tekst in de custom standard is gekoppeld aan de versie van de norm waar het naar verwijst.

 • Wat zijn de kosten van de modules?

  De kosten voor de modulepakketten worden berekend aan de hand van uw huidig abonnement. Neem contact op met nenconnect@nen.nl of uw accountmanager om te vragen naar de mogelijkheden.