Ervaar het gemak van NEN Connect. Geheel vrijblijvend.

Als u uw gegevens ingevuld heeft, krijgt u gelijk een e-mail van NEN Connect met daarin een link om uw registratie af te ronden.

Met uw gratis account heeft u toegang tot alle metadata van ons Kernassortiment. Bovendien heeft u volledige toegang tot de Publicatiereeks gevaarlijke stoffen (PGS) en een ruime selectie door de overheid vrij beschikbaar gestelde normen. Maak nu de eerste stap om slimmer te werken met normen!

  • Altijd de meest actuele normen

  • Groot gebruiksgemak en overal toegankelijk

  • Bespaar tijd & geld voor uw collega's

Waarom registreren? Dat normen vrij beschikbaar zijn, betekent niet dat de normen vrij zijn van het auteursrecht. Om die reden moet u zich registeren. Een prettige bijkomstigheid is dat u tevens gebruik kunt maken van vele functionaliteiten. Zo kunt op de hoogte worden gehouden of een norm(en) is gecorrigeerd (C1), gewijzigd (A1) of dat er een nieuwe editie is uitgekomen. Zo blijft u ook up-to-date.

Altijd en over actuele normen met de NEN Connect app

Ook met uw gratis account kunt u werken met de gratis NEN Connect app. Met de app kunt u altijd en overal uw normen raadplegen. De normen in uw collectie(s) kunt u downloaden en lezen via de app en zijn daardoor ook offline beschikbaar.