Recent gewijzigd

Blijf op de hoogte van alle wijzigingen van uw normen

Ga naar 'Recent gewijzigd' en krijg een compleet overzicht van alle wijzigingen die plaats hebben gevonden voor de normen in uw collectie of die u als favoriet heb gemarkeerd. U kunt zich ook inschrijven voor de attendering, zodat u per week, maand of kwartaal automatisch een e-mail met de wijzigingen ontvangt.1. E-mailattendering instellen

Zet de knop aan en ontvang automatisch de wijzigingen per week, maand of kwartaal via e-mail.

Standaard staat deze ingesteld op wekelijks, maar u kunt dit ook eenvoudig aanpassen. Klik op het radartje om aanpassingen te maken aan de frequentie, maar ook hoe u de informatie wilt ontvangen. U kunt kiezen tussen het ontvangen van een .CSV (Excel) document, of in de opmaak van de e-mail zelf. 

U kunt deze instellingen te allen tijden aanpassen.

2. Download wijzigingen

Deze optie is alleen beschikbaar voor beheerders. Door hier op te klikken wordt er gelijk een .CSV-bestand gedownload met de wijzigingen. Deze kunt u in Excel openen.

3. Filter

De wijzigingen die getoond worden, gaan over zowel uw eigen collecties, uw persoonlijke favorieten en ook over de vrij beschikbare normen waar iedereen toegang toe heeft. Door deze filter te gebruiken wordt alleen dat getoond wat u wilt.

4. Periode

Met behulp van deze tool kunt u eenvoudig de periode kiezen waarover u de wijzigingen wilt raadplegen. U kunt kiezen uit week, maand, kwartaal en jaar, maar u kunt ook handmatig een specifieke periode selecteren.

5. Meer informatie

U kunt elke resultaat openklappen voor meer informatie. Zo kunt u bijvoorbeeld zien waarom een norm gewijzigd is en door wie.