Release notes juni 2019

Om het gebruik van en beheren met NEN Connect makkelijker en eenvoudiger te maken, hebben wij een nieuwe release uitgerold. Naast een aantal bugfixes zijn er ook enkele verbeteringen doorgevoerd in NEN Connect.

+ Voeg uw bedrijfstrefwoorden toe aan normen

Het zoeken naar normen die relevant zijn voor uw bedrijf is nog makkelijker gemaakt met deze extra zoektermen. Beheerders en Experts kunnen nu op normniveau hun eigen, specifieke bedrijfstrefwoorden toekennen aan een norm. Zo kan iedereen binnen het bedrijf sneller de norm vinden. De bedrijfstrefwoorden worden op het tabblad “Samenvatting” aan de rechterkant, boven de normale trefwoorden, getoond op de normdetailpagina.

+ Voeg normen makkelijker toe aan een subcollectie

Beheerders kunnen, als er subcollecties zijn, nu met hetzelfde gemak een norm toevoegen aan  zowel een collectie als een subcollectie indien gewenst.

Nadat u één of meerdere normen geselecteerd heeft en toegevoegd aan een collectie krijgt u de vraag of u deze ook aan subcollectie toe wilt voegen.

+ Webinar NEN Connect

Vanaf uw werkplek alles te weten komen over de nieuwe release van NEN Connect? Dat kan!

Op dinsdag 25 juni organiseren we een webinar om nog slimmer te leren werken met NEN Connect. In 45 minuten bent u volledig up-to-date en weet u het maximale te halen uit uw account. Gedurende elk webinar is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Deze zullen wij zoveel mogelijk tijdens de uitzending beantwoorden.

Hoe kunnen wij NEN Connect nog verder verbeteren?

Er vinden regelmatig nieuwe releases plaats, maar wij horen graag van u hoe wij NEN Connect nog verder kunnen ontwikkelen.

Met vriendelijke groet,

Het NEN Connect team

nenconnect@nen.nl