Release notes augustus 2018

Om het gebruik van en beheren met NEN Connect makkelijker en eenvoudiger te maken hebben wij een nieuwe release uitgerold. Naast een aantal bugfixes zijn er ook enkele verbeteringen doorgevoerd in NEN Connect.

Zie gelijk de definitie van een term in de HTML

In de html-versie van de norm zijn de termen uit het hoofdstuk ‘Termen en definities’ gemarkeerd in de lopende tekst. Deze zijn te herkennen aan het dunne stippellijntje onder het woord. Door te klikken op een gemarkeerde term wordt de definitie geopend in een pop-up.

Ontvang als gebruiker nu ook de wijzigingen via e-mail

Een individuele gebruiker (met een eigen e-mailadres en wachtwoordcombinatie) kan nu ook wekelijks, maandelijks of elk kwartaal een attenderingsmail ontvangen met de recente wijzigingen. Ga naar ‘Recent Gewijzigd’ en klik op ‘Emailattendering instellen’ om dit te activeren.

Genereer je wachtwoord voor NEN Connect met een passwordmanager

De eisen voor het wachtwoord zijn aangepast, zodat deze nu ook gegenereerd kunnen worden door passwordmanagers zoals ‘Lastpass’.

Plaats opmerkingen bij een norm voor jezelf of voor het hele bedrijf

Beheerders, experts en (individuele) gebruikers kunnen nu allemaal op het tabblad ‘Opmerkingen’ van een normdetailpagina hun eigen opmerkingen plaatsen. Bovendien kunnen Beheerders en Experts ook opmerkingen plaatsen die door het hele bedrijf te zien zijn.

Extra sorteeropties in de zoekresultaten

Het zoekresultaat is nu voor publicatiedatum en documentnummer zowel oplopend als aflopend te sorteren.

Zie gelijk meer in Rapportages

Wanneer een beheerder een rapportage opent zal deze geopend worden in een nieuw tabblad van de browser. Hierin wordt de volledige breedte van het scherm gebruikt, waardoor meer informatie in één keer te zien is