Release notes maart 2021

Om het gebruik van en beheren met NEN Connect makkelijker en eenvoudiger te maken, hebben wij een nieuwe release uitgerold.

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Laat het ons weten.

-----------------------------

De highlights: 

+ NEN Connect in een nieuw jasje

Standaard voor vooruitgang, dat is waar NEN voor staat. NEN en NEN Connect hebben een nieuw logo die deze ambitie weergeeft. Wij hebben een nieuw uiterlijk, maar bieden nog dezelfde en nieuwe diensten die mens, markt en maatschappij vooruithelpt.

+ Per licentie kan nu aangegeven worden naar welke beheerder de aanvragen gestuurd worden.

Zorg ervoor dat de aanvraag alleen bij de juiste beheerder terecht komt. Heel handig als u meerdere beheerders en meerdere licenties heeft.

  • Ga naar "Mijn bedrijf > Licenties"
  • Klik op de licentie naar keuze
  • Scroll omlaag naar "gekoppelde bedrijfsbeheerder"
  • Voeg alle beheerders toe die de aanvragen voor deze licentie moeten ontvangen

+ Gebruikers en beheerders krijgen nu een melding als ze een ISO document aanvragen of toevoegen, maar alleen toegang krijgen tot de Nederlandse aanvaarding

+ Bij registratie is het nu mogelijk om te plakken in de wachtwoordvelden, om het gebruik van passwordmanagers mogelijk te maken

+ Bij documenten zonder wetsverwijzingen tonen we nu een melding als er bij andere documenten van de norm wel verwijzingen zijn gevonden. Ook bevat de normdetailpagina nu een overzicht van alle gedateerde en ongedateerde verwijzingen.

Hoe kunnen wij NEN Connect nog verder verbeteren?

Wij horen graag van u hoe wij NEN Connect nog verder kunnen ontwikkelen.

Met vriendelijke groet,
Het NEN Connect team