Hoe kan ik een norm het beste in de praktijk toepassen?

Deze vraag krijgen we vaak. Met NEN Connect is het makkelijk om een norm te vinden, maar het kan vervolgens moeilijk zijn om ook daadwerkelijk met de normen te gaan werken. Bij uitstek zijn onze trainingen bij NEN ontworpen om professionals te begeleiden bij het begrijpen en toepassen van normen op een effectieve manier.

Waarom kiezen voor een training bij NEN?

Wanneer u wilt leren hoe u met normen moet werken, bieden onze trainingen de ideale oplossing. Onze trainers rekruteren we uit de normcommissies. Daardoor weten ze hoe de norm tot stand is gekomen. We geloven in een praktische aanpak die professionals in staat stelt de theorie direct in de praktijk te brengen. Onze ervaren trainers delen niet alleen kennis, maar bieden ook inzichten en voorbeelden die relevant zijn voor uw vakgebied.

Trainingen waar en wanneer het u uitkomt

Bij NEN bieden we verschillende type trainingen aan, zodat er altijd een variant is die aansluit bij uw wensen en bedrijfsvoering.

 1. Bedrijfstraining: Op Maat Gemaakt Voor Uw Team

  Voor organisaties die specifieke behoeften hebben, bieden we op maat gemaakte bedrijfstrainingen aan. Onze trainers komen naar uw kantoor en passen het programma aan op basis van de specifieke normen die relevant zijn voor uw bedrijf. Dit zorgt voor een gerichte en efficiënte leerervaring. Onze accountmanagers helpen graag om de meest passende oplossing te vinden.

  Hier vindt u meer informatie: Bedrijfstraining | Incompany (nen.nl

 2. Open Rooster Training: Klassikaal Leren

  Onze open rooster trainingen bieden een gestructureerde en klassikale leeromgeving. U kunt zich eenvoudig inschrijven en deelnemen aan sessies waarin u samen met andere professionals kunt leren. Deze interactieve aanpak bevordert niet alleen het begrip van normen, maar biedt ook de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren.

  Bekijk hier ons volledige aanbod: NEN Trainingen

 3. E-learning: Leren Op Eigen Tempo

  Voor degenen die de voorkeur geven aan flexibiliteit, bieden we e-learning modules aan. Hier kunt u in uw eigen tempo leren en de cursus aanpassen aan uw persoonlijke schema. De digitale omgeving biedt multimediale leermiddelen en interactieve tests om uw begrip te meten.

  Bekijk hier ons volledige aanbod: Online leren |NEN Trainingen

Altijd een passende oplossing

Het begrijpen en toepassen van normen is van cruciaal belang in veel vakgebieden. Bij NEN streven we ernaar om professionals te ondersteunen bij het beheersen van dit aspect door middel van onze uitgebreide trainingen. Kies het type training dat het beste bij uw behoeften past en investeer in uw professionele ontwikkeling voor optimaal succes.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen: 015 2 690 319, insidesales@nen.nl.