Release notes oktober 2020 (II)

Om het gebruik van en beheren met NEN Connect makkelijker en eenvoudiger te maken, hebben wij een nieuwe release uitgerold.

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Laat het ons weten.

Verbeterde weergave & beschrijvingen van Rapportages

 + Een nieuw rapport toegevoegd

Om beheerder optimaal inzicht te geven in het gebruik van NEN Connect hebben wij niet alleen een nieuw rapport toegevoegd, maar ook de weergave van de rapporten verbeterd.

Met in totaal 7 rapporten nu hebben wij gekeken naar hoe wij deze het beste kunnen weergeven. Ook zijn wij opnieuw door de beschrijvingen gegaan om ervoor te zorgen dat beheerders precies weten welk rapport zij nodig hebben. 

  • Nieuw: Normen per licentie
    Het nieuwe rapport geeft een overzicht van alle normen die u op dit moment in uw licentie hebt zitten. Dit geldt voor zowel download- als attenderingscollecties. En ook voor het nieuwe rapport kunt u zich inschrijven om deze automatisch elke week, maand of kwartaal te ontvangen.
NEN Connect_rapportages nieuw_NL_600x548

Redline, wetgeving, bedrijfsfavorieten worden nu ook getoond in het zoekscherm als ze in een vorige versie zitten

Als u een zoekopdracht uitvoert in NEN Connect krijgt u in het overzicht alleen de meest recente normen te zien. Als er tussen de overige versies een of meerdere normen zitten met een Redline, gemarkeerd zijn als bedrijfs- of persoonlijke favoriet of verwezen worden in Wet- & Regelgeving dan wordt dit verzameld en getoond naast "Overige versies" in de zoekresultaten.

Verbeterde weergave van vervangen normen

Op de normdetailpagina is het nu duidelijk te zien als een ingetrokken norm (deels) vervangen is door een andere norm.

Hoe kunnen wij NEN Connect nog verder verbeteren?

Wij horen graag van u hoe wij NEN Connect nog verder kunnen ontwikkelen.

Met vriendelijke groet,
Het NEN Connect team