NEN: Alle normen op één plek Open in de NEN Connect App

Ervaar het gemak van NEN Connect. Geheel vrijblijvend.

Als u uw gegevens ingevuld heeft, krijgt u gelijk een e-mail van NEN Connect met daarin een link om uw registratie af te ronden.

Met uw gratis account heeft u toegang tot alle metadata van ons Kernassortiment. Bovendien heeft u volledige toegang tot Publicatiereeks gevaarlijke stoffen (PGS) en een ruime selectie door de Overheid vrij beschikbaar gestelde normen. Maak nu de eerste stap om slimmer te werken met normen!

  • Altijd de meest actuele normen

  • Groot gebruiksgemak en overal toegankelijk

  • Bespaar tijd & geld voor uw collega's

Waarom registreren?

Dat normen vrij beschikbaar zijn, betekent niet dat de normen vrij zijn van het auteursrecht. Om die reden moet u zich registeren. Een prettige bijkomstigheid is dat u tevens gebruik kunt maken van vele functionaliteiten. Zo kunt u onder andere via 'Recent gewijzigd' op de hoogte worden gehouden of een norm is gecorrigeerd (C1), gewijzigd (A1) of dat er een nieuwe editie is uitgekomen. Zo blijft u altijd up-to-date.

Download de NEN Connect app

Ook met uw gratis account kunt u werken met de gratis NEN Connect app. Met de app kunt u altijd en overal uw normen raadplegen. De normen In uw collectie(s) kunt u downloaden en lezen via de app en zijn daardoor ook offline beschikbaar.