16 juni gaat de release live

Binnenkort in NEN Connect

NEN Connect staat niet stil. Wij luisteren naar uw wensen en blijven ons continue inzetten voor verbeteringen en uitbreidingen die bijdragen aan het slimmer werken met normen. 16 juni 2020 gaat onze nieuwe release van NEN Connect live, waarbij het gebruik aanzienlijk zal veranderen.

De nieuwe release op hoofdlijnen:

 • Verbeterde weergave van zoekresultaten
  Met de nieuwe weergave van de zoekresultaten kunt u nog makkelijker en sneller de juiste versie van een norm vinden. Een norm wordt voortaan overzichtelijk gegroepeerd op edities met daarbinnen de verschillende versies. Dit bespaart tevens mogelijk ruimte in uw maatwerkcollectie. 
  Lees hier meer over.
 • Nieuwe module: Koppeling met Wet- en Regelgeving
  Normen en wetgeving zijn in sommige gevallen behoorlijk met elkaar verweven.

  In samenwerking met de Overheid (KOOP) is dit nu inzichtelijk gemaakt en gekoppeld. Indien bij wet- en regelgeving verwezen wordt naar een norm, zal hiervan een melding worden getoond op de betreffende normpagina in NEN Connect. Maar ook andersom krijgen de wetten een verwijzing naar de normen op NEN Connect op wetten.nl.
  Lees hier meer over.

 • Import van de HTML versies van ISO normen
  NEN Connect zal technisch geschikt zijn om ISO normen ook in HTML te tonen. In de loop van de maand na de release zullen meer dan 27.000 ISO en Nederlands aanvaarde ISO normen ook beschikbaar zijn in HTML. 
 • Single-sign-on tot webtools van NEN
  Gebruikers met een licenties op een NEN webtool kunnen voortaan ook via NEN Connect toegang hiertoe krijgen. Eenmaal ingelogd in NEN Connect kunnen zij direct door naar deze webtools:. 
  • Werken met NEN 1010
  • Werken met NEN 3140

Sneak preview

Wilt u weten hoe de nieuwe release van NEN Connect eruit gaat zien? Neem deel aan onze webinar waarin wij u een korte demonstratie geven van de nieuwe weergave en live antwoord geven op uw vragen. 

Klik hier om u aan te melden:

In English:

Bekijk hier de demo van de nieuwe release

Hoe kunnen wij NEN Connect nog verder verbeteren?

Wij horen graag van u hoe wij NEN Connect nog verder kunnen ontwikkelen.

Na de release organiseren wij twee webinars waar u uw vragen, opmerkingen of suggesties kunt doen over de nieuwe release:

Met vriendelijke groet,

Het NEN Connect team
nenconnect@nen.nl